88 44 00 44 Info@kiro.dk

Åndedrætshold

Selv om de fleste ikke skænker det mange tanker, har åndedrættet utroligt stor betydning for vores sundhed og velvære. Men de fleste af os trækker faktisk vejret forkert, eller i hvert fald ikke optimalt, hvilket har negativ betydning for såvel smertetilstande, stress og sundhed generelt.

På vores åndedrætshold har du alletiders mulighed for at lære og afprøve nogle effektive teknikker, til at bedre din vejrtrækning og dit åndedræt, og dermed skabe bedre ro på kroppen. Dette gælder hvad enten du lider af smerter, stress eller bare generelt har lidt for meget om ørerne, og gerne vil gøre noget virkelig godt for dig selv.

På kurset vil du bl.a. gennemgå teorier om åndedrættet og stress samt få undervisning i manuelle teknikker til at løsne for spændinger i mellemgulvet samt en række effektive og gavnlige åndedrætsteknikker og meget andet.

Kurset afvikles som et 6-ugers forløb i trygge og rolige rammer på små lukkede hold. Instruktør er kiropraktor Mette Graae Petersen som afvikler de spændende åndedrætshold med metoder lært via Move2Peak Academy.

Vi glæder os til at se dig!  

Næste holdstart:

Tirsdag d. 10. maj 2022 kl. 10.45-11.40

Forløbet koster kr. 900,- og afregnes før holdstart.

Tilmelding og spørgsmål på mgp@kiro.dk eller ved henvendelse i receptionen.

 

Hvornår starter efterfølgende åndedrætshold?

Der er ikke fastsat en dato for opstart af efterfølgende hold, da det oprettes efter behov og ønske. Holdet er ikke overraskende ganske populært, så vi forventer at næste hold starter i en relativt nær fremtid. 

Hvis du overvejer at deltage på næste hold eller bare gerne vil høre lidt nærmere om hvad et åndedrætshold er og hvordan det kan gavne dig, så er du meget velkommen til at kontakte kiropraktor Mette Graae Petersen på mgp@kiro.dk 

ALLE HOLD AFVIKLES JF. GÆLDENDE RETNINGSLINJER I FORB. MED CORONAKRISEN