88 44 00 44 Info@kiro.dk

Kiropraktorerne Ringsted sponsorerer “DINNødhjælp – Deres overlevelse”

Kiropraktorerne Ringsted er fast sponsor for Anja Ringgren Lovéns arbejde med heksebørn i Nigeria. Pga. overtro og uvidenhed bliver mange nigerianske børn anklaget for at være hekse, hvorefter de bliver udstødt, tortureret, sultet og endda dræbt af familien eller beboere i landsbyen.

Anja Ringgren Lovén har opsagt sit gode job i Danmark og solgt alt hvad hun ejede for at starte et børnehjem i Nigeria der skal hjælpe disse forladte og forfulgte børn. Et af disse alt for mange børn er blevet døbt Hope og et billede af ham da han blev fundet Anja Ringgren Lovén er siden gået verden rundt. I starten var det usikkert om han ville overleve men han har i dag store runde kinder og lever godt og trygt på børnehjemmet.

Kiropraktorerne Ringsted er stolte af at støtte Anja Ringgren Lovéns arbejde og er glade for at se alle pengene gå til det konkrete tiltænkte formål i stedet for at ende i tung bureaukratisk administration. Opfordringen til at støtte arbejdet er hermed givet videre 🙂 Læs mere om arbejdet på DINNødhjælp.dk