88 44 00 44 Info@kiro.dk

Efterfødselshold

Graviditet er en dejlig og naturlig ting, men også en væsentlig fysisk udfordring for din krop.

Med den rette træning genvinder du en stærk krop, som med øget fysisk overskud og god energi er klar til den nye hverdag med den lille ny.

Få deltagere på lukkede hold, hvor vi lærer hinanden at kende så der også bliver plads til en snak om den nye hverdag.

Træningen har fokus på at styrke ryg, mave bækkenbund og mavemuskler, så du er klar til puttetid, puslestunder, barnevognsture og måske større søskende der også gerne vil ha’ lidt af din tid.

Der er plads til at parkere barnevognene indendørs og baby er meget velkommen i træningssalen. 

Holdet forløber over 8 uger med en ugentlig træningssession ved vores fysioterapeut.  Holdstart og tidspunkt efter aftale og behov. 

Vi glæder os til at se dig.  

Forløbet koster kr. 960,-  Alle deltagere får desuden et individuelt tilpasset hjemmetræningsprogram samt en træningselastik til en samlet værdi af kr. 490.

Hvornår starter næste efterfødselshold?

Det populære efterfødselshold oprettes efter behov og ønske og i september 2023 starter et nyt 8-ugers forløb. De næstkommende forløb oprettes løbende, så tøv ikke med at henvende dig. 

Holdstart  tirsdag d. 10. oktober kl. 10.10-11.10

Hvis du overvejer at deltage på næste hold eller bare gerne vil høre lidt nærmere om hvad træningen byder på m.v., så er du meget velkommen til at kontakte fysioterapeut Winni Nørrestrand på WNS@kiro.dk 

Vi anbefaler at du booker tid til en individuel konsultation ved vores fysioterapeut inden opstart, hvis du har haft svære udfordringer med bækkenet i graviditeten eller andre komplikationer.