88 44 00 44 Info@kiro.dk

Efterfødselshold

Graviditet er en dejlig og naturlig ting, men også en væsentlig fysisk udfordring for din krop.

Med den rette træning genvinder du en stærk krop, som med øget fysisk overskud og god energi er klar til den nye hverdag med den lille ny.

På klinikken tilbyder vi efterfødselshold med fokus på:

Få deltagere på lukkede hold, hvor vi lærer hinanden at kende så der også bliver plads til en snak om den nye hverdag.

Træningen har fokus på at styrke ryg, mave bækkenbund og mavemuskler, så du er klar til puttetid, puslestunder, barnevognsture og måske større søskende der også gerne vil ha’ lidt af din tid.

Der er plads til at parkere barnevognene indendørs og baby er meget velkommen i træningssalen. 

Holdet forløber over 8 uger med en ugentlig træningssession ved vores fysioterapeut. Du er klar til at starte på holdet efter din 8-ugers kontrol ved lægen.  Holdstart og tidspunkt efter aftale og behov. 

Vi glæder os til at se dig.  

Forløbet koster kr. 960,-  Alle deltagere får desuden et individuelt tilpasset hjemmetræningsprogram samt en træningselastik til en samlet værdi af kr. 490.

Hvornår starter næste efterfødselshold?

(OBS: NÆSTE HOLD STARTER TORSDAG D.28/10 KL. 10 OG FORTSÆTTER OVER DE FØLGENDE 8 UGER)

Der er ikke fastsat en dato for opstart af næste hold, da det oprettes efter behov og ønske. Holdet er ikke overraskende ganske populært, så vi forventer at næste hold starter i en relativt nær fremtid.

Hvis du overvejer at deltage på næste hold eller bare gerne vil høre lidt nærmere om hvad træningen byder på m.v, så er du meget velkommen til at kontakte fysioterapeut Winni Nørrestrand på WNS@kiro.dk 

Vi anbefaler at du booker tid til en individuel konsultation ved vores fysioterapeut inden opstart, hvis du har haft svære udfordringer med bækkenet i graviditeten eller andre komplikationer. 

ALLE HOLD AFVIKLES JF. GÆLDENDE RETNINGSLINJER I FORB. MED CORONAKRISEN