88 44 00 44 Info@kiro.dk

Tværfagligt samarbejde

Kiropraktorerne Ringsted er en selvstændig virksomhed der deler faciliteter med Aleris-Hamlet og Billeddiagnostisk Selskab. Kiropraktorerne er integreret del af dagligdagen på stedet, hvilket giver unikke muligheder for et tværfagligt samarbejde.

Kiropraktorerne konfererer dagligt med en bred vifte at speciallæger i f.eks. reumatologi, neurologi, ortopædkirurgi, neurokirurgi, radiologi m.v. Flere gange ugentlig afholdes der tværfaglige konferencer med deltagelse af alle relevante behandlingsgrupper. De forskellige behandlere er organiseret i en række tværfaglige teams herunder gruppen for rygsmerter, smerteklinik, hovedpineklinik samt idrætsskader.

Kiropraktorerne Ringsted arbejder også tæt sammen med stedets erfarne gruppe af fysioterapeuter. Således er det muligt at blive vurderet af både kiropraktor og fysioterapeut i forbindelse med behandling, genoptræning og forebyggelse.

Kiropraktorerne Ringsted samarbejder tæt med områdets praktiserende læger. Ved behov orienteres egen læge skriftligt om behandlingsforløbet, og der tages også kontakt til lægen hvis der er et behov for andre undersøgelser end dem der kan tilbydes på klinikken. Tilsvarende vælger mange praktiserende læger at anbefale patienter med problemer i bevægeapparatet at søge behandling hos Kiropraktorerne Ringsted.

Husk at der ikke er behov for en henvisning fra lægen for at blive behandlet ved kiropraktor. Der er sygesikringstilskud til alle behandlinger, selv om man ikke været hos egen læge først.

Kiropraktorerne Ringsted

Selandia Park 1, 4100 Ringsted

Ring til os på

Tlf. 88 44 00 44

Skriv til os på

Info@kiro.dk

Find os på Facebook

fb.com/KiropraktorerneRingsted