88 44 00 44 Info@kiro.dk

Fysiurgisk massage

I samarbejde med klinikkens øvrige behandlere tilbyder vores dygtige massør Tina Norgreen effektiv dybdegående fysiurgisk massage. 

Via massagen kan du opnå både fysisk og psykisk velvære idet spændinger og infiltrationer i muskelvævet gennemarbejdes og reduceres. Dette skyldes bl.a. øget blodgennemstrømning og den direkte fysiske blødgørende effekt af massagen.  

Den fysiurgiske massage er ofte et godt supplement til den manuelle behandling som klinikkens kiropraktorer tilbyder. Du får det fulde udbytte af dit besøg på klinikken hvis der desuden instrueres i relevante øvelser i fysioterapien.  

Du kan bestille tid til massage ved at kontakte klinikken pr. telefon, benytte vores online booking eller ved at tale med vores reception næste gang du er i huset.

 Fysiurgisk massage:    

25 min 325,-    55 min 550,- *

* Massage er normalt IKKE dækket af en evt. sundhedsforsikring. Nogle sundhedsforsikringer dækker lejlighedsvist hvis massøren er RAB certificeret – hvilket massørerne hos Kiropraktorerne Ringsted IKKE er.
Husk at det er dit eget ansvar at sikre dig at der er dækning for den behandling og undersøgelse du modtager på klinikken. Skulle det vise sig at der ikke er dækning for den ydelse man har modtaget, vil man få fakturaen tilsendt personligt.

Ved udeblivelse eller afbud senere end kl. 09 på dagen for aftalen faktureres det fulde beløb