88 44 00 44 Info@kiro.dk

Massage i en Coronatid

Selv om mange liberale erhverv har været lukket ned siden begyndelsen af året, har vi fortsat kunne tilbyde massage – så længe det var med henvisning fra en af klinikkens kiropraktorer. Dette er fortsat gældende.

Fra 6. april 2021 vil alle andre også kunne modtage massage, men regeringen har udmeldt, at dette vil kræve enten Coronapas, en højst 72 timer gammel negativ Coronatest eller bevis for at man har været smittet med Corona inden for de seneste 180 dage.

Det er aktuelt ikke muligt at booke tid til massage online. Huske at aflyse din tid hvis du har symptomer på COVID-19, forkølelse eller influenza.

Fysiurgisk massage

I samarbejde med klinikkens øvrige behandlere tilbyder vores dygtige massører Mette W. Olsen og Tina Norgreen effektiv dybdegående fysiurgisk massage.

Via massagen kan du opnå både fysisk og psykisk velvære idet spændinger og infiltrationer i muskelvævet gennemarbejdes og reduceres. Dette skyldes bl.a. øget blodgennemstrømning og den direkte fysiske blødgørende effekt af massagen. 

Den fysiurgiske massage er ofte et godt supplement til den manuelle behandling som klinikkens kiropraktorer tilbyder. Du får det fulde udbytte af dit besøg på klinikken hvis der desuden instrueres i relevante øvelser i fysioterapien. 

Du kan bestille tid til massage ved at kontakte klinikken pr. telefon, benytte vores online booking (aktuelt lukket) eller ved at tale med vores reception næste gang du er i huset.

 Fysiurgisk massage:    25 min 300,-    55 min 500,- *

* Massage er normalt IKKE dækket af en evt. sundhedsforsikring. Nogle sundhedsforsikringer dækker lejlighedsvist hvis massøren er RAB certificeret – hvilket massørerne hos Kiropraktorerne Ringsted IKKE er.
Husk at det er dit eget ansvar at sikre dig at der er dækning for den behandling og undersøgelse du modtager på klinikken. Skulle det vise sig at der ikke er dækning for den ydelse man har modtaget, vil man få fakturaen tilsendt personligt.