88 44 00 44 Info@kiro.dk

Fysioterapeut via Kiropraktorerne Ringsted

 

Via Kiropraktorerne Ringsted bofællesskab med Aleris-Hamlet samt Billeddiagnostisk Selskab er klinikken tæt knyttet til stedets fysioterapeuter via et dagligt direkte og gensidigt samarbejde.

Stedet til fysioterapeuter er specialiserede i genoptræning af især rygproblemer og idrætsskader samt genoptræning efter operationer i led og muskler.

I fysioterapien er der adgang til moderne træningsfaciliteter der kan anvendes til selvstændig træning og der er mulighed for at tilmelde sig diverse holdaktiviteter. Naturligvis er der også mulighed for personlig professionel vejledning i øvelser m.v. der kan udføres i hjemmet eller det lokale træningscenter.

Hvis din kiropraktor vurderer at der er behov for at blive tilset af en af fysioterapeuterne vil der blive henvist direkte dertil. Fysioterapeuten vil i det pågældende tilfælde arbejde under Kiropraktorerne Ringsteds ydernummer og behandlingen vil derfor under normale omstændigheder være dækket af en evt. sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring. Ved egen personlig direkte henvendelse til fysioterapien vil dette ikke altid være tilfældet.