88 44 00 44 Info@kiro.dk

Kiropraktorerne Ringsted har fået ny hjemmeside! Det har været en lang og sej men også spændende proces, og vi er utroligt glade for resultatet – og ærligt talt også lidt stolte. For at fejre den nye hjemmeside det har vi valgt at udlodde en stor flot gavekurv til en værdi af hele 800,-

Alle kan deltage i konkurrencen der kører på Facebook frem til d. 3. oktober kl. 12. og det kræver kun et “like” af opslaget og vores Facebookside at deltage.

Den nye hjemmeside kan ses på www.kiro.dk, og vi håber meget at I synes om den, og hører gerne fra jer hvis der er kommentarer og forslag til forbedringer af siden.

I arbejdet med den nye hjemmeside har vi forsøgt at forbedre både det visuelle indtryk, men også at gøre det nemmere at finde relevante oplysninger om bl.a. kiropraktorerne, behandlingsområder, priser, tilskudsmuligheder m.v.

Siden er gjort mere dynamisk med bl.a løbende opdateringer af nyheder fra klinikken og på sigt håber vi også at kunne tilbyde mulighed for at booke til tid til behandling og undersøgelse online.

God fornøjelse og held og lykke!