88 44 00 44 Info@kiro.dk

Seniorhold  

Tirsdag 09.00-09.55 og torsdag 11.00-11.55

 

Holdet for dig, hvor balancen er blevet en udfordring, og det der med at komme ned på gulvet og op igen, kan virke uoverskueligt. 

Vi tager udgangspunkt i siddende, stående og gående træning, og sigter mod at bedre din styrke omkring ryg, hofter og knæ samt bedre din balance, så hverdagen føles mere tryg og du får overskud til hverdagens gøremål.

Der vil ind i mellem blive anvendt lette redskaber som f.eks. bolde, elastikker og små håndvægte.

Vores hold har kun få deltagere, og er velegnede til alle, der i faste rammer ønsker  professionel øvelsesvejledning med fokus på god information og udvikling – og med masser af plads til sjov, hygge og socialt samvær undervejs.

ALLE HOLD AFVIKLES JF. GÆLDENDE RETNINGSLINJER I FORB. MED CORONAKRISEN

 

Vigtig praktisk information:

Inden opstart på holdet, skal du til en individuel konsultation og undersøgelse hos din fysioterapeut, hvor I også sammen vurderer, om holdet er det rette for dig.

Der er løbende optag på holdet, men vi forventer at du så vidt muligt deltager hver gang. 

Deltagelse på det enkelte hold kræver tilmelding fra gang til gang. 

Der er tilmelding til deltagelse på holdet senest 24 timer før holdet afvikles.

Det er ikke muligt at afmelde deltagelse på hold senere end 24 timer før. Ved udeblivelse, eller sen framelding, vil du blive faktureret som ved deltagelse.

Afvikling af hold kræver mindst to tilmeldte deltagere

Der er begrænsede muligheder for bad og omklædning

 

Priser pr. 01.04.2021: 

Deltagelse på hold jf. gældende overenskomst: Kr. 121,29. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark modtager du kr. 35,- i tilskud pr. gang.

Personlig konsultation før holdtræning: Kr. 395,83. Denne konsultation er ofte, men ikke altid, dækket af en evt. sundhedsforsikring. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark modtager du kr. 142,- i tilskud til den personlige konsultation.

Der er mulighed for at købe egen træningselastik. Denne koster kr. 95,-