88 44 00 44 Info@kiro.dk

Sundhed og Livsglæde

 Kom til GRATIS foredrag

– Hvordan kan du bedst muligt sikre dig et liv fri for alvorlig sygdom, men fuld af livsglæde?

Hvad er sundhed, og hvorfor skal vi holde os sunde?

Hvad er fordelen ved at vælge en sund livsstil? – dels på den korte bane lige nu, eksempelvis i form af mindre træthed, mere energi og færre sygedage i hverdagen. Men har det også betydning for hvordan vi ender vores liv? Slutter vi af med mange hårde og slidsomme år, eller kan vi måske ved at forebygge allerede nu, gøre noget for at vores livs efterår bliver lidt lettere, med færre “dårlige” år?

Mette Graae Petersen, der er uddannet kiropraktor og lægeeksamineret Sundhedsrådgiver ved Umahro Cadogan og læge Pia Norup – Makkerparret fra de populære TV2-programmer “Kan man spise sig rask”, guider dig sikkert og med et glimt i øjet, gennem sandheder og myter i sundhedsjunglen. Der er ingen løftede pegefingre eller umulige kure der skal følges, men du får en masse veldokumenteret og videnskabeligt velfunderet viden, således at du selv på kvalificeret grundlag, kan vælge at tage de rette sundhedsvalg i fremtiden. Dette bl.a. vha. nemme og håndgribelige råd og viden om kost, motion, søvn og stress mv.

Det skal være nemt og sjovt at leve sundt!

Alt det praktiske: Arrangementet er gratis og afholdes hos Kiropraktorerne Ringsted, Selandia Park 1, 4100 Ringsted, torsdag d. 13. april 2023 kl. 18.30-XXXX. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet. 

Skriftlig tilmelding SENEST onsdag d. 12. april 2023 på mgp@kiro.dk. Der oplyses fuldt navn på alle deltagere samt kontaktinformation til brug ved ændringer eller aflysning

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!