88 44 00 44 Info@kiro.dk

TELEFON- OG VIDEOKONSULTATION

Et af de mest centrale elementerne i anbefalingerne for at minimere smitterisikoen af Corona er at holde afstand. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde muligheden for telefon – og videokonsultation på klinikken.

Hvordan kan telefon/ videokonsultation hjælpe mig?

I tilfælde af smerter i muskler og led. kan man i mange tilfælde stille en diagnose og vurdere behandlingsbehovet igennem samtale og enkelte test. Således kan man også få et overblik over, om problemet kan afhjælpes med rådgivning, eller om der er behov for fysik behandling. 

Hvorfor virker rådgivning mod smerter i muskler og led?

Mennesket er en sammenhængende og kompleks organisme og derfor forstås muskler og ledsmerter bedst ved at analyser biologiske, psykologiske og sociale faktorer. Fx har muskelspændinger, bevægeligheden i led, stress, depression og sociale adfærd stor betydning for smerternes udvikling og dermed vores adfærd når vi har rygsmerter. Mange af disse faktorer kan ændres/forbedres ved samtale og rådgivning. Der er dog igen tvivl om, at der er nogle smerter i muskler og led, hvor det er nødvendigt, at du bliver set fysisk af en kiropraktor, derfor bliver telefon/ videokonsultation også brugt til at vurdere dit behandlingsbehov. 

Hvem skal have telefon/videokonsultation?

Tilbuddet er til alle, men er mest relevant for personer i følgende risikogrupper: 

  • Ældre (over 70)
  • Personer med medicinkrævende gigtsygdom (ikke slidgigt) 
  • Personer med svær astma
  • Personer med nedsat immunforsvar
  • Personer med anden alvorlig sygdom

Desuden er tilbudet relevant for personer med lette og kortvarige smertetilstande som ikke hæmmer nattesøvn eller fysisk aktivitet i dagligdagen og hvor risikoen for smitte med Coronavirus overstiger fordelene ved fysisk fremmøde på klinikken. 

Hvordan foregår videokonsultation?

Du ringer og taler med vores sekretær som booker en tid ved en kiropraktor. Du vil derefter modtage en mail der indeholder et link til videokonsultationen. Du kan anvende en PC, smartphone eller tablet (så længe enheden har camera og mikrofon). Hvis du bruger PC må din browser ikke være Internet Explorer.

Det er vigtigt, at du logger ind mindst 10 min før, for at havde tid til at sætte din enhed op til konsultationen.