10 effektive kontorøvelser

Mange af vores problemer med nakke, skuldre og ryg skyldes at vi ikke får bevæget os nok i løbet af dagen. Men mennesker er skabt til bevægelse og uden bevægelse taber vi muskelmasse og mister smidighed, reflekser og koordinationsevne. Med disse 10 øvelser kan du skabe bevægelse og variation i en ellers stillesiddende hverdag.

Der vil selvfølgelig være dage hvor du ikke har tid eller lyst til at lave alle 10 øvelser – og så er det også fint bare at lave et par stykker. Det vigtigste er at du får dig rørt.

Tidsangivelserne er vejledende, men du kan komme hele programmet igennem på kun 10 minutter, hvis du gennemfører det som angivet. Alt efter ønske og evne er du naturligvis velkommen til at bruge mere tid, men husk at øvelser aldrig må give dig mere ondt, men husk også at der er forskel på at være træningsøm og på at have fået det værre.

Hvis du er i tvivl, så spørg din kiropraktor eller klinikkens fysioterapeut, der kan hjælpe dig både med at kontrollere om du udfører øvelserne korrekt, give dig andre og flere øvelser efter behov og hjælpe dig med at tilpasse antal og frekvens m.v.

Husk at øvelser ofte ikke kan stå alene, men med fordel kan kombineres med manuel behandling, der sikrer optimal bevægelighed og fleksibilitet af de involverede led og muskler.

Hvis dine gener ikke bedres som forventet, bør du søge undersøgelse, rådgivning og evt. behandling hos din kiropraktor, læge eller anden autoriseret sundhedsprofessionel.

Øvelserne stammer fra denne side

                                                                             
                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
* Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    First Name:
 
Email Marketing System fra Marketingplatform.com