Kiropraktik

Velkommen hos kiropraktoren

En kiropraktor er specialist i problemer fra hele bevægeapparatet og ikke kun rygsøjlen. 

Hos kiropraktoren kan du derfor få behandlet og undersøgt en lang række lidelser fra alle kroppens led og muskler. Et par eksempler kunne være: 

  • Skulderproblemer 
  • Diskusprolaps
  • Hovedpine
  • Hoftesmerter
  • Tennisalbue
  • Gener fra slidgigt

Cand. Manu. fra Syddansk Universitet i Odense

En danskuddannet kiropraktor kan kalde sig Cand. Manu og har læst Klinisk Biomekanik på Syddansk Universitet, Odense. Klinisk biomekanik er en 5-årig kandidatuddannelse fulgt af et turnusår i alm. praksis. En lang række af fag afvikles i samarbejde med medicinstudiet, og uddannelsen giver en bred indføring i forebyggelse, diagnostik og behandling af problemer fra bevægeapparatet.

Et studie med fokus på den virkelige verden

De studerende kommer i klinikophold på rygambulatorier, sygehuse og kiropraktorklinikker. Her møder de patienter fra den virkelige verden, så det praktiske håndelag er på plads når tiden på universitetet er slut, men ikke mindst lærer de, med et kritisk øje, at opsøge ny viden og anvende denne viden i praksis.

Nyeste viden fra forskningens verden

Som kiropraktor skal man kunne forebygge, diagnosticere og behandle bevægeapparatets sygdomme og lidelser med anvendelse af den nyeste viden og teknologiske fremskridt.  Relativt til professionens størrelse er antallet af PhD-afhandlinger og andre forskningsprojekter udført af danske kiropraktorer blandt verdens absolut højeste.

Fokus på hele mennesket

Klinisk biomekanik et område af sundhedsvidenskaben, hvor den biologiske, biomekaniske og psykologiske viden bindes sammen med de sygdomme, som mennesker med smerter og problemer i led, muskler og knogler rammes af. En kiropraktor er derfor specialist i muskel og skeletsygdomme i hele kroppen – og ikke kun i ryggen.

Sikker og effektiv behandlingsform

Et behandlingsforløb hos en kiropraktor fra Kiropraktorerne Ringsted er både sikker og effektiv og består af  såvel ledmobilisation og bløddelsbehandling som træningsinstruktion og grundig information om årsager, forløb og forventninger. Alt samme i samarbejde med andre faggrupper på klinikken og i andet regi.

Uden henvisning og med tilskud

Det er ikke nødvendigt at have en henvisning for at besøge en kiropraktor, og man kan altid henvende sig direkte til klinikken, hvis man ønsker at opstarte et behandlingsforløb. Den offentlige sygesikring og Sygesikringen ”danmark” giver tilskud til alle behandlinger. Mange ulykkesforsikringer, sundhedsforsikringer m.m. vil helt eller delvist dække udgiften til behandling og undersøgelse.

                                                                             
                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
* Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    First Name:
 
Email Marketing System fra Marketingplatform.com