MammaFit

Mandag 10:00-10:55 – Opstart efter aftale

Mammafit er holdet for mødre der allerede har fået den grundlæggende genoptræning efter fødsel og graviditet. Det kan f.eks. være på klinikkens eget efterfødselshold.

Fysioterapeut Winni Nørrestrand står for holdet hvor der med cirkelbaseret træning, bliver skruet op for tempo og intensitet, med garanti for sved på panden og ømme muskler.

Det er også et hold med plads til at parkere barnevognen indendørs, og baby er meget velkommen i træningssalen. Træningen foregår på små hold med god tid til individuel instruktion af hver deltager.

Holdet er med løbende optag, så du kan starte når du får tid og lyst. Ved opstart binder du dig dog til at deltage minimum 8 gange til en samlet pris på 800,- . Der afregnes før første træningsgang. Der vil naturligvis være mulighed for at fortsætte ud over de 8 gange, hvis du ønsker det. 

Vi glæder os til at se dig.

Hvornår starter næste hold med MammaFit?

Det populære hold har løbende optag.  

Hvis du overvejer at deltage på næste hold eller bare gerne vil høre lidt nærmere om hvad træningen byder på m.v., så er du meget velkommen til at kontakte fysioterapeut Winni Nørrestrand på WNS@kiro.dk 

Vi anbefaler at du booker tid til en individuel konsultation ved vores fysioterapeut inden opstart, hvis du har haft svære udfordringer med bækkenet i graviditeten eller andre komplikationer. 

 

                                                                             
                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
* Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    First Name:
 
Email Marketing System fra Marketingplatform.com