Lokale til leje i moderne og indbydende klinik

Kiropraktorerne Ringsted tilbyder et stort og lyst behandlingslokale til leje i nyrenoveret og veludstyret klinik. Klinikken byder på gode parkeringsmuligheder samt lette adgangsforhold. Med et betydeligt dagligt patientflow på klinikken vil der være god mulighed for eksponering af din virksomhed.

Lokalet på ca. 23 m2 (ca. 3,5 x 6,5m), inkluderer almindelige kontormøbler og håndvask. Dertil følger adgang til en række fællesfaciliteter, herunder rummeligt venteværelse med kaffemaskine, patienttoilet, personaleomklædning med bruser og personalekøkken. Lejen inkluderer desuden fællesudgifter, rengøring og vinduespudsning samt alm. forbrug af vand, varme, elektricitet og internet.

Efter aftale er der mulighed for at tilkøbe booking- og journalsystem, Office365, sekretærassistance til booking og fakturering samt brug af træningssalen til holdundervisning, foredrag og lignende arrangementer.

Lokalet udlejes til fagfolk inden for sundheds- og velfærdsområdet, herunder speciallæger, sundhedsplejersker, psykologer, psykoterapeuter, coaches, diætister, kostvejledere, ammevejledere, jordemødre, zoneterapeuter, ergoterapeuter, socialrådgivere, mindfulness-instruktører eller lign. der har interesse i at deltage i et tværfagligt samarbejde med klinikkens kiropraktorer, fysioterapeuter og massører.

Der er mulighed for at leje lokalet fra én dag om ugen op til fuld rådighed over lokalet alle ugens dage. Klinikkens åbningstider er mandag til fredag fra ca. kl. 8 til 17, men det er også mulighed for at benytte lokalet uden for disse tidsrum.

For yderligere information og en snak om pris og muligheder, kontakt venligst klinikken på lla@kiro.dk.

                                                                             
                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
* Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    First Name:
 
Email Marketing System fra Marketingplatform.com