Stærk ryg med 4 øvelser

Med disse 4 øvelser kan du styrke musklerne omkring rygsøjlen og forbedre musklernes reflekser og koordinationsevne. Øvelserne giver en bedre fornemmelse af, hvordan man bruger ryggen hensigtsmæssigt, når man fx løfter eller forflytter. Vær dog opmærksom på at ikke alle rygge er ens, og derfor er alle øvelser ikke automatisk gode for alle mennesker.

Det tager ca. 15 minutter at lave de 4 øvelser. Hvis du vil opnå en god effekt af øvelserne, skal du lave dem 2-3 gange om ugen.
Antallet af øvelser er vejledende, og du kan lave både flere og færre alt efter ønske og evne, men husk at øvelser aldrig må give dig mere ondt – men husk også at der er forskel på at være træningsøm og på at have fået det værre. Balancen kan være hårfin…

Hvis du er i tvivl, så spørg din kiropraktor eller klinikkens fysioterapeut, der kan hjælpe dig både med at kontrollere om du udfører øvelserne korrekt, give dig andre og flere øvelser efter behov og hjælpe dig med at tilpasse antal og frekvens m.v.

Husk at øvelser ofte ikke kan stå alene, men med fordel kan kombineres med manuel behandling, der sikrer optimal bevægelighed og fleksibilitet af de involverede led og muskler.

Hvis dine ryggener ikke bedres som forventet, bør du søge undersøgelse, rådgivning og evt. behandling hos din kiropraktor, læge eller anden autoriseret sundhedsprofessionel.

                                                                             
                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
* Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    First Name:
 
Email Marketing System fra Marketingplatform.com