MR-skanning

MR-skanning

Via Kiropraktorerne Ringsted er der nem og hurtig adgang til at få foretaget en MR-skanning. Dette sker i samarbejde med klinikkens nabo privathospitalet Aleris Selskab eller ved henvisning direkte til skanning i offentligt regi.

Henvisning til MR-skanning foretages kun efter forudgående samtale og undersøgelse og kun hvis undersøgelsen vurderes relevant. Oftest er en MR-skanning ikke nødvendigt for at kiropraktoren kan iværksætte en effektiv behandling idet det er relativt sjælden at en MR-skanning viser forandringer der vil ændre på det allerede planlagte behandlingsforløb.

Når man foretager en MR-skanning vil man bl.a. kunne se div. nerver, muskler og knogler og en MR-skanning er derfor den mest anvendte metode til at diagnosticere diskusprolaps i både lænd og nakke.

Ved undersøgelsen udsættes det relevante område for en serie magnetiske impulser og deraf navnet MR – Magnetisk Resonans. Signalet som impulserne skaber, opfanges af en række sensorer, hvorefter en meget kraftig computer danner et detaljeret billede. Denne proces gentages til serie af billeder. Da der skal dannes mange billeder, tager en MR-skanning relativt lang tid i fht. mange andre billedundersøgelser. Alt efter området der skal skannes bruges der typisk 15-30 min.

En MR-skanning er helt uden bivirkninger og ganske smertefri. For at sikre kvaliteten af billederne, er det blot er vigtigt at man kan ligge stille i den tid undersøgelsen varer.

Når undersøgelsen er foretaget sendes der en kopi af beskrivelsen til egen læge.

                                                                             
                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
* Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    First Name:
 
Email Marketing System fra Marketingplatform.com