Sportsskader

Herunder kan du læse om forebyggelse, behandling og genoptræning af sportsskader hvilket dækker over en meget bred vifte af problemstillinger  

Hvis du har spørgsmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte klinikken eller tale med din kiropraktor eller fysioterapeut næste gang du er hos os.

Sportsskader – forebyggelse, behandling og genoptræning

Sportsskader antager mange former. Det kan være overbelastningsskader eller mere akutte skader som følge af fald, spark, vrid osv.

En kiropraktor er uddannet til at vurdere og håndtere alle former for problemer med bevægeapparatet, og derfor også de problemer der kan opstå i forbindelse med sport og andre fysiske aktiviteter.

Hos Kiropraktorerne Ringsted har vi specialuddannede sportskiropraktorer samt erfarne fysioterapeuter med særlig interesse og viden inden for området og som har stor erfaring i at behandle sportsskader af alle slags.

Kiropraktorerne Ringsted kan hjælpe med både forebyggelse, diagnose, behandling og genoptræning, og generelt med at sikre optimal bevægelighed og funktion, så der opnås de bedst mulige resultater under udøvelse af en given sportsgren.

Klinikken har et tæt samarbejde med området praktiserende læger, speciallæger på privathospitalet Aleris samt andre sundhedsprofessionelle i regionen og kan tilbyde tværfaglig udredning og behandling.

Flere af klinikkens kiropraktorer er både tidligere og nuværende eliteidrætsudøvere og de ved hvor vigtigt det kan være hurtigt at komme tilbage på banen efter en skade. De kender til de problematikker, der kan opstå i forbindelse med at blive klar til kamp og konkurrence, og kan derfor rådgive bedst muligt.

Mange sportsskader rammer ledbånd, muskler og andre bløde strukturer. For at stille en præcis diagnose og derved optimere behandlingen, kan man med fordel blive ultralydsskannet. En sådan skanning udføres hurtigt og nemt hos Kiropraktorerne Ringsted uden behov for henvisning fra egen læge. Ved behov kan der også henvises til relevant muskuloskeletal røntgen og MR-skanning i både offentligt og privat regi.

Læs mere om de enkelte problemstillinger under de relevante regioner

                                                                             
                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
* Din e-mail:
    Fornavn:
    Efternavn:
    First Name:
 
Email Marketing System fra Marketingplatform.com